Minusta


Heippa kaikille ja tervetuloa blogiini!


Kirjoitan aktiivisesti blogiani kynsistä, niiden koristelusta sekä hoidosta. Mukaan mahtuu tuotetestauksia ja -arvosteluja, erikoispostauksia vaihtelevista aiheista, mielipidekirjoituksia sekä tietysti arvontoja sun muuta mukavaa. Toivottavasti viihdyt!

Itse olen vuonna 1996 syntynyt, eli nyt 19-vuotias nuori naisen alku Espoosta. Kotoisin olen Tampereelta ja tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta ammattikoulussa. Keväällä olisi tarkoitus valmistua lähihoitajaksi - suuntautunut olen lapsiin ja nuoriin.

Minulla on maailman suloisin koira ja paras mies, ja asustelemme yhdessä mukavan kokoisessa vuokra-asunnossa rauhallisehkolla seudulla. Kynsien laiton lisäksi harrastan lenkkeilyä (niin koiran kanssa kuin ilmankin), piirtämistä, leipomista, yleistä hengailua ja totta kai shoppailua. Shoppailla voisinkin vaikka viikot läpeensä kunhan rahaa riittäisi, se on yksi ehdottomista lempipuuhistani niinkuin varmasti monilla muillakin naispuolisilla.

Kynsiin hurahdin täydellisesti vasta vuosi sitten, mutta niiden kauniina pitäminen on kyllä ollut aina lähellä sydäntäni. Tulevaisuudessa haluaisin käydä kunnolliset rakennekynsikurssit, sillä niiden laittaminen on myöskin valloittavaa puuhaa.

Jos jäi jotain kysyttävää, voit kysyä joko tähän alle jättämällä kommentin, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen nsurakka (at) gmail.com - otan mielelläni vastaan myös postaustoiveita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥